2013. március 20., szerda

Válaszolt Kövérnek az egyik tüntető édesapja Közzétéve 2013-03-18

Válaszolt Kövérnek az egyik tüntető édesapja
Budapest – Amint az a magát MTI Hírcentrumnak becéző tájékoztatási monopólium tudósításából kiderül, Kövér László házelnök kommunistának nevezte a tüntető fiatalok szüleit. Az egyik fiatal édesapja büszke gyermekére és a Facebookon bajszos tahó megszólítással osztja ki a Fidesz érdekes tekintetű harci kutyáját.  Kövér kontra Krasztev.
“Te mocskos, bajszos tahó te, most egy kicsit tényleg messzire rúgtad a pöttyöst: nem hogy kommunista vezető nem volt az apuka, hanem a ti nemzedéketekhez tartozik, a ti tróger csapatotokkal volt együtt katona (most nevezték ki épp az egyik ilyet miniszternek). Együtt buliztunk és szívtunk (igen, bazmeg, ti is szívtatok, még amikor eszeteknél voltatok, kár volt a hatalmi tudatmódosítóra áttérnetek), és miközben ti a kollégiumban okoskodtatok, az apuka szamizdattal dílerkedett kicsiben a bölcsészkaron, szóval kurvára nem kommunista volt.
A nagyapám (a gyerek dédije, vágod?), az igen, komcsi volt, de a háború alatt, és épp a magadfajták ellen szerencsétlenkedett az antifasiszta ellenállásban. Szóval, volt mit tanulnia a gyereknek, és baromira örülök, hogy a papírra, amit a rendőrautóban tartott az állt, hogy “Ne áruljátok el fiatalkori önmagatokat!”, mert én se tudtam volna mást mondani nektek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése