2019. október 15., kedd

Akár két és fél milliót is kap egy igénylő gépkocsi vásárlásra!!! További kétmilliárdos keretet biztosít a kormány a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezményére



További kétmilliárdos keretet biztosít a kormány a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezményére

forrás:HírTV 
A hírt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be.


Az előzetes várakozásokat is meghaladja az autóvásárlási támogatás. Eddig több mint 8 ezer nagycsalád igényelte a 2,5 millió forintos állami hozzájárulást.
Népszerű a nagycsaládosok körében az autóvásárlási támogatás, amelyre az idén ötmilliárdot, jövőre pedig

tízmilliárd forintot irányzott elő

a kormány a költségvetésben. Az állami segítséget a Családvédelmi akcióterv keretében július elsejétől igényelhetik azok, akik legalább három gyermeket nevelnek – hangzott el az M1 Summa című magazinjában. A 2,5 millió forintos támogatásért cserébe mindössze egy Családbarát Magyarország feliratú matricát kell felragasztaniuk a hátsó szélvédőre.


Az érdeklődők négyötöde az 5–6,5 millió forint, illetve a 6,5–8 millió forint közötti árkategóriájú családi autókat keresi.

az új autók eladásának a piacát Magyarországon,

ami idén amúgy is nagyon jól teljesít. Júliusban például 15 284 új személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, 27 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.

xy elmondta: a 2,5 millió forintos állami támogatás nélkül

csak használt autót tudtak volna venni.

(Ugye milyen nagy probléma,mikor másnak...az se...legalább a saját nyugdíjasokat, saját rádión kéne meghallgatni, meg aki még az se.KÉ.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése