2019. október 24., csütörtök

4 napja - Videón, ahogy Orbán megragadja Hadházy tábláját a parlamentben - Megpróbálta elvenni az elé feltartott Muszáj hazudnia, mert túl sokat ...
4 napja - Mindeközben Nagyon csodálkoznék, ha nem születnének mémek a mai Hadházy-Orbán táblabirkózásból. Fillér Máté kollégával ezennel meg.
4 napja - Hadházy visszaült a helyére a patkóban, ám amikor Orbán a ... nála maradt papírt mutatott fel a helyéről, amire az volt írva: "A lónak a faszát".
3 napja - Hadházy Ákos feljelentést tenne, miután fideszes képviselők rángatták a ... közben tépték ki a kezéből az Orbán-beszéd alatt feltartott táblákat. ... nála maradt papírt mutatott fel a helyéről, amire az volt írva: „A lónak a faszát”.
 Hadházy egyébként az akció után nem sokkal Facebookon magyarázta el akcióját, többek között azt írta: "ez a parlament csalással jött létre egy olyan választáson, ahol az ellenzéknek esélye sem volt eljuttatni a tényeket és a véleményét a választók egy nagyon nagy részéhez. Esély sem volt arra, hogy a propagandagépezet ocsmány hazugságaival szemben az igazságot elmondjuk a választók egy nagyon nagy részének. Ez a parlament már nem alkalmas helyszín arra, hogy megküzdjünk a játékszabályok egyre durvább átírása ellen".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése