2013. február 28., csütörtök

A Néphazugság támogatja a Belénessy-rádiót


A Népszabadság vezércikkében látszólagos támadásba burkoltan támogatta a Magyar Nemzet és a HírTV felállítandó rádióját, amelynek vezetője a Tőkést és Pajor atyát lefejező ex-munkásőr, Belénessy Csaba lesz. A cikk célja a nyomok elfedése. Ugyanis a Népszabadságnak ismét jól jön a kollaboráló jobboldal újabb, önfeladó lépése.

A pécsi Belénessy kipróbált ember. A pécsi Toller, a pécsi komcsi maffiák és Szili Katalin embere.

Amióta pedig a Fidesz segítségével megválasztott cionista, Such György lett a Magyar Rádió elnöke, és kinevezte Belénessyt a Vasárnapi Újság élére, a tisztogatás eredményeként a műsor hallgatottsága a felére esett. Amit persze tagad Such. Kár, hogy nincs mersze kitenni a rádió honlapjára a legújabb felméréseket, amelyek egyértelműen bizonyítják a több mint ötven százalékos hallgatottság-csökkenést. Noha eme adat nyilvánosságra hozatala kötelessége lenne.

Such hivatalának első teljes napján a mostani koalícióra nézve a legveszélyesebb újságírót, Lovas Istvánt irtotta ki a Magyar Rádióból, és vele együtt a jegyzet műfaját.


Mindenhol jól fekszik
Amikor a Magyar Nemzet megkérdezte erről a fideszes szóvivőhelyettest, Cser-Palkovicsot, a törpe senki azt felelte, hogy műfaji kérdésekben az elnök dönt. Azt is mondta, hogy majd a hallgatók döntik el, hogy továbbra is hallgatják-e a műsort. A hallgatók döntöttek.
Belénessy pedig elvégezte a püspökök kitakarítását. Ami a hallgatói tábort tovább ritkította. Ez volt a cél.

A műsornak az sem tett jót,  hogy Belénessy három hete még a munkásőrség ötvenedik évfordulóját ünnepeltette benne.
A Népszabadságnak persze nem érdeke, hogy olvasói mindezt tudják. Két legyet akart ütni egy csapásra. Hadd rettegjenek a ballib olvasók az új rádiótól, de ugyanakkor ne tudják, hogy valójában nem kell rettegniük, mert az öreg Belénessy kipróbált ember. Abban is biztosak lehetnek a Bécsi úton, hogy egy idős munkásőr veterán nem tud a fiatalok nyelvén szólni, még ha akarna is.

Ezért írta a Népszabadság azt, hogy az új rádió „főszerkesztője a közrádió Vasárnapi Újságjának egykori bemondója lesz”. A cionista Népszabadság persze tudatosan hazudik. Azt kellett volna írnia, hogy „főszerkesztője a közrádió Vasárnapi Újságjának az onnan most távozott főszerkesztője lesz”.
"Választhatunk": bal és jobbcionisták
A Fidesz, a behódoló, egyoldalú kompromisszumok pártja ismét a koalíciónak kedves lépést tett a média fronton.
Emlékezzünk csak: a Fidesz-tagozatok médiaoktatására Kálmán Olgát és Simon Andrást kérte fel. Utána pedig lelkesen megszavazta Schweitzer főrabbi lányának férjét, a cionista Vince Mátyást az MTI élére. Majd pedig az MTI  vezető testülete alelnökének kinevezte Gyarmati Lászlót, Áder János kabinetje volt titkárát. Bayer „Janójának” titkárát.  Gyarmati a kilencvenes évek elején a Zsidó Ügynökség alkalmazottja volt. Jelenleg pedig MTI-s állása mellett az izraeli Teva gyógyszergyár PR-részlegének egyik vezetője.

Azt tudni kell, hogy a generikus gyógyszereket gyártó Teva százmilliárdokkal szed be most majd többet azután, hogy az orvosokat ösztönzik az olcsóbb, generikus gyógyszerek felírására.

A Magyar Rádió kuratóriumi elnökségének helyettese pedig Szadai Károly. Ő Gyarmatihoz hasonlóan asszisztál az ottani cionista Such-féle vezetéshez. És Gyarmatihoz hasonlóan szintén kabinetfőnök volt. Kövér László kabinetfőnöke. A kommunistázó Kövéré, aki a Kádár-rendszerben az MSZMP Központi Bizottságának társadalomkutatási háttérintézetében dolgozott, majd a komcsi idők kékfényes Szabó Lászlójának fiát nevezte ki kabinetfőnökének, amikor a nagyhangú, kommunistázó Kövér a titkosszolgálatokért felelős miniszter lett. 

Szadai balliberális beágyazottságára egyébként jellemző az is, hogy a balliberális újságírónő, Mucsányi Marianna élettársa.
Most már csak az a kérdés, hogy a Fidesz akar-e 2010-ben választásokat nyerni.

Abruzzo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése