2016. április 8., péntek

Ráhel vicce a sajtónak a Corvinuson

Vendégelőadókat hívott meg, így viccelte meg az óráján megjelenő újságírókat Orbán Ráhel, aki szabadkozott diákjai előtt, amiért az órán megjelent a média. A helyszínen lévő tudósítónk véleménye szerint Orbán Ráhel szépen beszél angolul.
Újságírókkal a padokban kezdődött meg Orbán Ráhel első olyan órája a Corvinus egyetemen, amelyet nem a nyilvánosság kizárásával tart meg. Korábban is tartott már kurzust a miniszterelnök lánya, de annak szinte titokban, egy étteremben találtak helyet. Ezen azonban változtatott az egyetem.
A Corvinuson hétfőn 9 óra 50 perckor kezdődő előadáson tévéstábok nem, de fotósok és újságírók megjelentek. Orbán Ráhel azzal bújt el a kitüntetett médiafigyelem elől, hogy ugyan megjelent és felvezette az óráját, vendégelőadókat hívott. Szólt is egyből az újságíróknak, hogy csalódniuk kell, ha az ő eladóképességére kíváncsiak. Az egyik vendégelőadó Zsidai Zoltán Roy közismert éttermes vállalkozó, a másik Emil Botcha, egy szállodai vezető Németországból. Zsidai a fotón az átlátszó keretes szemüveges.
Fotó:
A médiaérdeklődésre megjegyezte, hogy "ez nyilván nem nekem szól", itt persze nem a vendégelőadókra, hanem édesapjára gondolt. A diákoktól az újságírók jelenléte miatt türelmet kért, és azt mondta, panaszkodjanak miatta nyugodtan a rektornál.
Frissítés: Orbán Ráhel az Eduline.hu munkatársának elmondja ebben a videóban, a rektor felkeresését arra a hallgatói kérdésre válaszként mondta, amelyben azt tudakolták, hogy mit tegyenek, ha róluk megjelenik egy fénykép az újságban.

A fenti videófelvétel már az óra után készült, de még az előtt, az előadók bemutatása után Ráhel beült a hallgatók közé, és a berlini Kempinski vezetője kapott szót. Az óra angolul ment. A miniszterelnök lányának a figyelme arra is kiterjedt, hogy kinyitotta az ajtót, mégse legyen olyan áporodott a levegő az óráján.
Fotó:
Orbán Ráhel időnként bekapcsolódott az előadásba, jó angolsággal fejezte ki magát, és érezhetően képben van a szállodabizniszben, ami vélhetően annak köszönhető, hogy pokoli drága svájci idegenforgalmi iskolába járt.(forrás:hvg)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése