2016. április 4., hétfő

Koncz Mozaik Tallózó - "Ez csak egy rossz álom" – Sebestyén Balázs díjátadón ment neki a TV2-nek


2016. március 31., csütörtök
A Televíziós Újságírás Díjak kiosztásán Sebestyén Balázs, az egyik díjazott köszönőbeszédében azt mondta, az RTL már csak egy kis sziget a magyar médiában, ami pedig a TV2-ben történt, reméli, hogy csak egy rossz álom. 
Szerdán este adták át a Pesti Vigadóban a Televíziós Újságírók Díját, amelyet az idén már tíz kategóriában osztottak ki az elmúlt év legjobb hazai televíziós teljesítményeinek.
A zsűri szavazatai alapján a legjobb női műsorvezető ezúttal is Ördög Nóra lett, a legjobb férfi műsorvezetőnek Sebestyén Balázst választották, aki a Blikk szerint köszönőbeszédében igen politikus hangot ütött meg.
Balázs azt mondta, nagyon köszöni az RTL-nek, hogy hagyjak dolgozni, majd hozzátette: "Úgy látszik, hogy egyre magányosabb kis szigetecske vagyunk így a hazai médiapartvonalon, nem szólnak bele abba, hogy milyen televíziót kell készíteni. Én nagyon drukkolok a TV2-nek, hogy ez csak egy rossz álom, és előbb-utóbb el fog múlni. Csak tartsatok ki, jó?". Sebestyén Balázs vastapsot kapott beszédéért, az est házigazdája, Hajós András pedig megjegyezte, hogy a műsorvezető életében először mondott valami fontosat.
Fotó:
A díjátadón a magyar sorozatok közül az Aranyélet (HBO) kapott az elismerést, a legjobb színésznő az Aranyéletben játszó Ónodi Eszter, míg a legjobb színész a Válótársakban játszó Scherer Péter lett.
A vetélkedők között a Maradj talpon! (Duna), a nagyszabású showműsor kategóriában a Sztárban sztár (TV2) nyerte el az elismerést. A legjobb comedy show a Gyertek át szombat este! (RTL Klub) lett, a talkshow-k közül az Összezárva Friderikusszal (TV2) kapta a díjat, míg a reality kategóriában a Szelfit (RTLII) díjazták.
A Televíziós Újságírók Díja 2014-es alapítása óta a hazai televíziós szakma rangos értékmérőjévé lett. Az idén is tíz szak- és hírmédium (Epizód magazin, 24.hu, Hír7, Index-Comment:com, Médiapiac, Origo, SorozatJunkie, SorozatWiki, Színes RTV, Tvr-hét) szavazata alapján dőlt el, melyek az elmúlt év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményei.(FORRÁS:HVG)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése