2014. július 16., szerda

​Úgy kioktatta a 444 Orbán Gáspárt, hogy Eric Cartman adta a másikat

​Úgy kioktatta a 444 Orbán Gáspárt, hogy Eric Cartman adta a másikat
A vébédöntő díszpáholyában hipszterkedő Gáspár úgy érzi, hogy ő nem közsszereplő, ezért ne írjon róla cikket a 444. Hahahaha. Írt egy olvasói levelet az ügyben, amire akkorát kapott visszakézből a laptól, mint a Matula Magazin megalázott olvasói annak idején.
Azzal a tiszteletteljes és határozott kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a továbbiakban mindaddig, míg esetlegesen közszereplővé nem válok vagy ráutaló magatartást nem tanúsítok, ne közöljenek velem foglalkozó cikket.
Ezzel a mondattal kezdődik Orbán Gáspár magánember levele. Orbán Gáspár magánember erősen érzi, hogy nem közszereplő. Ez eleve vicces, de még viccesebb, hogy ezt a konkrét levelet azután írta, hogy többmillió magyar emberrel együtt a 444 újságírói is őt nézhették a vébé-döntő tévéközvetítésében, amint apukájával Angela Merkel és Vlagymir Putyin társaságában meccset néz. Az az Orbán Gáspár írja, aki gyakorlatilag itt nőtt fel a szemünk előtt, különböző nagy focitornák és selejtezőmeccsek díszpáholyaiban. Az az Orbán Gáspár, akit formalinba lehetne tenni, és úgy mutogatni mint a XXI. századi közszereplő mintapéldányát.
Egy olyan helyzetről írja - meccs nézése közben többször is szerepel vágóképként - ami egyfelől természetes, másfelől a jegy átvételével a meccsnéző vállalja is, hogy mutogathatják a közvetítésben.
Anarki újságíró többszörös apuka, aki a saját butáskodó gyerekeit nyilván sosem fenekelte el, de Gáspár esetében most képtelen volt megállni:
2014. július 13-án, a futball-világbajnokság döntőjén ön a Maracana Stadion díszpáholyában foglalt helyet, és ezzel egyikévé vált a két legközszereplőbb magyar állampolgárnak. Ezzel a közszerepléssel nemcsak a magyar közszereplők legközszereplőbbike volt, hanem globális szinten is jelentős teljeítményt ért el: közszereplőbbé vált II. Erzsébet brit uralkodónál, Ferenc pápánál, sőt Eric Cartmannél is a South Parkból. A vb-döntőt közel egymilliárd ember kísérte figyelemmel, ennyien láthatták önt a VIP vendégek között. Cikkeket egyébként nem csak közszereplőkről szokás írni, hanem állampolgárokról is.
Ekkorát menni a pofonért igazán szép sportteljesítmény. Szerintem egyáltalán nem lenne istentól elrugaszkodott ötlet kommunikációs tanácsadót adni a Sasfióknak, ha szegény ilyen helyzetekbe sodorja magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése