2014. július 16., szerda

Deutsch kiborult: "Sem Orbán Gáspár, sem a nagymellű szurkoló csaj nem közszereplő" 2014. július 15., kedd, 13:01 Utolsó frissítés: tegnap Szerző: hvg.hu Címkék: Deutsch Tamás; közszereplő; foci-vb 2014; Orbán Gáspár; Kinyomtatom Elküldöm Twitter Facebook-bejegyzésében a Fidesz EP-képviselője még a melleknél kényesebb testrészeket is szóba hoz, annyira felhúzta magát a 444 Orbán Gáspár vb-döntős jelenésével kapcsolatos cikkén.


Utolsó frissítés:
Szerző:
Facebook-bejegyzésében a Fidesz EP-képviselője még a melleknél kényesebb testrészeket is szóba hoz, annyira felhúzta magát a 444 Orbán Gáspár vb-döntős jelenésével kapcsolatos cikkén.
Az EP-képviselő Facebook-oldalán személyesen a 444 újságírójának címezte sorait. Írásában közvetve le is webpedofilozta a 22 éves Orbán Gáspárral foglalkozó újságírókat. Orbán Gáspár egyébként gyerekkora óta szerepel a különböző pletykalapok hasábjain, amikor az indokolt.
Na de következzen Deutsch Tamás üzenete: "Drága anarki, azért mert veleszületett két darab mutatóujja (is) van, s ezekkel készségszinten tud a billentyűzeten babrálni, nos attól még sem Orbán Gáspár, sem a nagymellű Costa Rica-i szurkoló csaj nem közszereplő, mert sokan láthatták őket a tévében. Ennyi. Egyébként arról pötyög cikket, akiről akar. És ha kegyednek is attól áll fel a webes (...), hogy politikusok gyerekeivel genyózik, hát élvezze. Eggyel több cyberpedofíl a 444-en."
Fotó:
Mint arról beszámoltunk, Orbán Gáspárnak nem tetszik, hogy róla ír a magyar sajtó, hiszen ő saját magát nem látja közszereplőnek, és ez ügyben levelet is írt. Vasárnap a brazíliai stadion VIP-páholyából apja, Orbán Viktor, valamint a világ számos vezető politikusa társaságában nézte a vb-döntőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése