2013. április 2., kedd

Meseházy vay Igazházy?

El kell mondani minden választópolgárnak, hogy a Fidesz "a szemünk láttára lopja szét az országot" - folytatta Mesterházy, megjegyezve: csak addig kelthet a kormánypárt félelmet, amíg el nem zavarják. El kell mondani, hogy az MSZP-nek van politikai ajánlata az ország gondjainak megoldására, hogy tündérmese és csoda helyett a kilábalás és felemelkedés a reális terv. El kell mondani a választóknak azt is, hogy helyreállítjuk a demokráciát és kitiltjuk az államot az emberek magánéletéből - írta a pártelnök.

Nem ijedünk meg a Fidesz aljas támadásaitól, felvesszük a kesztyűt: ha harc, legyen harc - adta ki a jelszót Mesterházy, megjegyezve: az emberek már ma is tudják, hogy nem a Fidesz a megoldás, jövőre viszont azt is tudni fogják, hogy van más választás.
Mesterházy Attila szerint óriási nyomás alá került az ország, benne az ellenzék, és annak legerősebb pártja, az MSZP is, miközben a Fidesz "kénye-kedve szerint változtatja a jogszabályokat, beleértve az alaptörvényt is". Vagyis a jog sem más, mint harci eszköz a kormányoldal számára.

Orbán rendszerének lényege, hogy a Fidesz bárkivel bármikor bármit megtehet és meg is tesz - emlékeztetett a pártelnök, aki szerint nem pusztán egyes intézkedésekkel, hanem az egész rendszerrel van a baj, ami azt is jelenti, hogy az Orbán-rendszert "tokkal-vonóval" kell leváltani. A Fidesszel folytatott küzdelemben a második hely nem jó semmire: 2014-ben az a tét, bebetonozza-e magát a Fidesz-rendszer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése