2016. január 14., csütörtök

Fogd a nőt és fuss! Ne jussunk el idáig! MOZAIK

Fogd a nőt és fuss! Ne jussunk el idáig!

MOZAIK  
2016. 01. 14.


Újabb és újabb próbakövek ami Katinka által az úszószövetségnek leckeként fel lett adva, s elég furán alakult. Nem kell megsértődni, hogy Katinka ahogy mondta: az úszószövetségtől is elvárja, hogy végezze el a munkáját. Ami nem abból áll hogy ő kap egy szekrényt és hasonlók.

Mit nem lehet azon érteni amit Katinka kért: egy háttér stábról beszélt, amely tudományos háttérmunkát végez. Csak hát ez valahogy elszállt mindenkinek a füle mellett.

Pénzzel kifizetni ehelyett, persze hogy felment a pumpája.

Az ő elvárásaiként beállítani amit az összes magyar úszóért tesz, persze, hogy felment a pumpája.

Követelni a VB reklámozásban való részvételt is ezzel együtt ugyanezért a pénzért, amelyért ő ráadásul már rég megdolgozott: persze hogy felment a pumpája.

Beállva egy sorba mind - tisztelet a kivételnek-: persze hogy felment a pumpája.

S mikor USA-ba távozik, akkor is még azt követelni tőle, hogy Kis Lászlót hívja még külön fel is, persze hogy felment a pumpája.

(Csak halkan kérdem 75 évesen miért nem megy már valaki nyugdíjba? Az aranyakra lehet hivatkozni csak azt éppen nem ő, hanem a versenyzők és a saját edzőik érték el, ő melyiknek volt közvetlen felkészítő edzője?
Valaki megjegyezte egy műsorban, ennyi erővel Biszkut is sajnálni lehet, csak azért mert öreg, na de ez nonszensz! Az is felvetette Belle Levente műsorvezető is, hogy Gyárffás Tamás miért mozdíthatatlan? Na de ez is csak költői kérdés!)

Szóval talán már érthető miért ment fel Katinka pumpája.

Talán még nem késő, hogy ahelyett amit eddig csináltak megkövessék Katinkát a fentiekben leírtakban, én biztos vagyok benne hogy ez esetben lehetséges az amit Gyárfás hangoztat, hogy szent legyen a béke.

Persze ha nem értik mindezt, az nem Katinka alkalmatlanságát bizonyítja.
Amellett szégyen gyalázat pár hónappal az olimpia előtt ezt művelni egy több aranyéremre esélyes sportolóval.
Ne várják meg míg végleg felmegy Katinkáéknál a pumpa, és végleg szakít Magyarországgal és velünk magyarokkal. Ne jussunk el idáig!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése