Olyannyira új jelenség Orbán Ráhel a Budapesti Corvinus Egyetemen, hogy önéletrajzát még nem töltötte fel, a tavaszi félévben azonban már kurzust vezet
Food Service Management címmel. Az órára olyan hallgatók jelentkezését
várják, akik érdeklődnek a szállodai vagy éttermi vendéglátás iránt – ez
előnyös is, ha a turizmus- és vendéglátás szakos hallgatók számára
hirdették meg a tárgyat.
A képzés során aktív órai részvételt vár Orbán Ráhel a hallgatóktól, akiknek házi feladatai is beleszámítanak majd az érdemjegybe. Hetente előadás, kéthetente az ezekhez kapcsolódó szemináriumok vannak. Az angol nyelvű kurzuson "az észrevételek minősége sokkal fontosabb, mint a mennyisége" – szól a szakleírás. A vizsga során a hallgatói csapatok elemzik az étterem szolgáltatási folyamatait, és javaslatokat tesznek, hogyan a javíthatja a szervezet a rendszert.(forrás: hvg)
A képzés során aktív órai részvételt vár Orbán Ráhel a hallgatóktól, akiknek házi feladatai is beleszámítanak majd az érdemjegybe. Hetente előadás, kéthetente az ezekhez kapcsolódó szemináriumok vannak. Az angol nyelvű kurzuson "az észrevételek minősége sokkal fontosabb, mint a mennyisége" – szól a szakleírás. A vizsga során a hallgatói csapatok elemzik az étterem szolgáltatási folyamatait, és javaslatokat tesznek, hogyan a javíthatja a szervezet a rendszert.(forrás: hvg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése