2014. április 7., hétfő

2014.04.04 Közös eredményváróra várunk mindenkit

Azt kérjük mindenkitől, hogy most vasárnap vegyen részt a választáson, mondja azt, hogy kétszer Fidesz: szavazzon az egyéni jelöltjeinkre, és támogassa a pártlistát is; azt követően pedig jöjjön ide, a Bálna előtti területre – mondta Nyitrai Zsolt.
A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, a párt egyéni képviselőjelöltjei arra törekednek, hogy minél több választópolgárt felkeressenek személyesen, illetve telefonon, és arra kérik őket, hogy vegyenek részt vasárnap az országgyűlési választáson, támogassák a Fidesz és a KDNP jelöltjeit. Egész kampányunkat a személyes találkozásokra építettük – emlékeztetett Nyitrai Zsolt.

"most vasárnap vegyen részt a választáson, és mondja azt, hogy kétszer Fidesz!"
Úgy fogalmazott, a Fidesz-KDNP jelöltjei jelentik a garanciát a munkahelyteremtésre, a nyugdíjak megvédésére, a magyar vállalkozások támogatására, valamint a rezsicsökkentés folytatására. Ezért azt kérjük mindenkitől, hogy menjen el szavazni most vasárnap, és országosan és egyéniben is a Fidesz-KDNP-t támogassa – hangsúlyozta.
Szólt arról is, hogy a választást követően a Fidesz és a KDNP egy közös eredményváróra várja a választókat a Fővám térnél található Bálna déli teraszára.
Tájékoztatott arról is, hogy jelen lesz Orbán Viktor, a nagyobbik kormánypárt országos elnöksége, kormánytagok és Fidesz-KDNP-s európai parlamenti képviselők.
Azt kérjük mindenkitől, hogy most vasárnap vegyen részt a választáson, mondja azt, hogy kétszer Fidesz: szavazzon az egyéni jelöltjeinkre, és támogassa a pártlistát is; azt követően pedig jöjjön ide, a Bálna előtti területre – húzta alá.
Az eredményvárón egy kivetítőt is elhelyeznek majd, ahol mindenki nyomon követheti majd, hogy országszerte hogyan alakulnak az április 6-i országgyűlési választások eredményei.
(fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése