2016. április 14., csütörtök


Hírmix
Kiss után még egy alpolgármester-úszóedzőről derült ki, korábban szexuális jellegű bűncselekményt követett el - megelőzte a botrányt, lemondott
privatkopo.hu/index.hu 2016.04.12. 15:53:00
Lemondott mandátumáról Éva Ferenc, Harkány társadalmi megbízatású alpolgármestere. A Kiss László-botrány után néhány nappal róla is kiderült egy 43 éves bűnügy.

Baksai Tamás, a Baranya megyei fürdőváros Fidesz-KDNP-s polgármestere hétfőn szólította fel Harkány alpolgármesterét, hogy tisztázza érintettségét egy 1973-as súlyos testi sértés miatt indított büntetőügyben. A polgármester a távirati irodának azt mondta: nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy Éva Ferenc alpolgármester érintett egy 1973-as büntetőügyben.
A város képviselő-testülete kedden foglalkozott az üggyel, amelyet követően Éva Ferenc közleményt juttatott el az MTI-nek.
A városi sportegyesületben úszótanfolyamokat is tartó alpolgármester ebben azt írta, „súlyos testi sértés és halmazati cselekményként nemi erőszak kísérletének vádjával” ítélték két év börtönbüntetésre, amelyből jó magaviselete miatt másfél évet kellett letöltenie. Éva Ferenc kiemelte, „az elmúlt negyven évben a társadalomba visszailleszkedve tisztességgel, becsülettel végeztem a munkámat, a mai napig erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem".
Megjegyzés: Éva Ferenc 43 évvel ezelőtti bűncselekményét a napokban tervezte nyilvánosságra hozni. (forrás: Privát Kopó.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése