2016. április 4., hétfő

Alakul a Széll Kálmán tér!



szellkalman.png
Kiállni a Kalefra és nézni a galambokat, az ételosztókat, az ilyen-olyan kartondobozokról árusítókat, a villamosmegállóban rohangáló egereket (igen, igen ilyenek is voltak), meg az ügynököket, térítőket, szóval a nyüzsgő várost, az mindig is izgalmas dolog volt. Azonban most, hogy csontok meg gránátok bukkannak elő, alagutak és hidak tűnnek el, meg elkezdett füvesedni az egész és kétnaponta változik a forgalmi rend, még sokkal érdekesebb bámulni a teret.
Kiraktunk hát egy kamerát, ahonnan élőben követhetitek, mi történik rajta. Tökéletes ebéd utáni relaxációhoz, munkahelyi kikapcsolódáshoz, vagy ha nincs jó műsor a tévében. Állítólag gyógyhatása is van, de ez egyelőre még nem bizonyított.
/* */
Mindenesetre ilyen frankó  timlapse videókat  lehet vele készíteni, és persze real time követhetitek, hogyan áll épp a tér építése. 
Íme a Széll Kálmán tér elmúlt hónapja két percben

Íme a Széll Kálmán tér elmúlt hónapja két percben

Leraktak néhány sínt, egy ház teteje kifehéredett, a felújítás végének a várható időpontját pedig átírták. Most pontosan megfigyelheti, hogy halad az egyik legnagyobb budapesti beruházás. Tovább(forrás: index)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése