2014. július 18., péntek

Sipos Pál a neve "S" pedofil "tanárnak", na végre az MTV kimondta, legalább most! Több média még mindig "S" mögé bujtatja, miért? Gyáva vagy csak nem tartja akkora ügynek?

Épp egy héttel az ügy kirobbanása után, szerda reggel fél 9-kor az értintett MTV is megszólalt a 444.hu nagy hullámokat kiváltó cikkével kapcsolatban. A közlemény szó szerint így hangzik:
"Megdöbbenéssel olvastuk a közelmúltban a 444.hu-n megjelent, Utána minden állat szomorú című írást, amely egy korábbi televíziós alkalmazottról szól. A cikkben S. néven említett - és azóta a közösségi média által Sipos Pálként azonosított - személy és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap között soha nem állt fent szerződéses jogviszony. Sipos Pál a közmédia integrációja előtti MTV alkalmazottja volt, munkaviszonya még a jogutódlás előtt megszűnt. A szóban forgó cikk állításairól a korábbi munkáltatónak nem volt tudomása, Sipos Pál ellen panasz vagy bejelentés nem érkezett a tárgyban. Amennyiben az újságcikkek nyomán hivatalos vizsgálat indul az ügyben, természetesen együtt kívánunk működni a hatóságokkal."


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése