2016. július 12., kedd

Sajnálják a Balaton Soundon feltehetően begináztatott lányok, hogy könnyűvérűeknek nézik őket

Nagyon bántja a Balaton Soundon feltehetően begináztatott lányokat, hogy könnyűvérűeknek nézik őket; nem szexelni, hanem a buli kedvéért mentek a DVBBS öltözőjébe. Maguk sem értik, miért voltak ilyen óvatlanok. Előbb-utóbb ki kell derülnie, mi történt, mert a backstage be van kamerázva.
Nagyon bántja a Balaton Soundon ájultan talált lányokat, ami történt velük, és hogy sokan könnyűvérű cafkáknak hiszik őket. Jó lecke volt ez mindannyiuknak - tudatta a Borssal egy közvetítő, akin keresztül az esetről először hírt adó lap megszólaltatta az egyik érintettet.
Mint a közvetítőn keresztül elmondták, maguk sem értik, miért ittak a gyanús italból, amikor százszor hallották már, hogyan vigyázzanak a testi épségükre egy bulin.
Állítják: nem szexelni mentek az öltözőbe - közvetítőjük is azt bizonygatta, ők nem olyan rajongólányok, akik ezért fogadják el a sztárok közeledését.  Ők autogramot és közös fotót akartak, jó bulinak számított nekik az egész. Tettükre az egyetlen magyarázat, hogy többen voltak, így biztonságban érezték magukat.
A kanadai DVBBS tagjai végig kedvesek voltak velük, de aztán beleittak valamibe, és jött a filmszakadás.
Közben a szerdai Blikk arról ír, hogy videónak is kell lennie a történtekről, a backstage ugyanis mindenhol be volt kamerázva.
Mint arról beszámoltunk, ájult lányokat találtak a szombat esti koncert után a DVBBS öltözőjében: előbb kettő, majd hat lányról szóltak a hírek. A fellépők rajtaütésszerű gyorsasággal Budapestre hajtottak, és már repülőre ültek volna, amikor a magyar rendőrség  megállította őket és kérdéseket tett fel nekik a történtekkel kapcsolatban. A beszélgetés után továbbengedték őket, később a fellépők közleményben biztosítottak mindenkit, hogy együttműködnek a hatósággal. Annyi biztos, hogy nemi erőszak nem történt. Az Index értesülései szerint a lányok bódító szertől, feltehetően ginától dőlhettek ki. A portálnak szemtanúk állítják, hogy a lányokat úgy hajtotta fel a közönségben a zenekarnak egy magyar nő és egy külföldi férfi.
Kedd este a Tényeknek nyilatkozott az egyik érintett édesanyja, Bényi Ildikó műsorvezető, aki feljelentést is tett az ügyben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése