2017. június 27., kedd

Vajna párja Tímea, Kásával lóg Malibun

A filmügyi biztos önmagát Los Angelesben kereső felesége elég sok fejtörést okoz nekünk az utóbbi időkben: nem értjük sem az imidzsfilmjeit (???), sem a macskás, fehérneműs fotóit, sem a róla készült ún. street style képeket, melyek érthetetlen okokból felkerültek a világ egyik legnagyobb képügynökségének az oldalára is. Olyan környezetbe, ahol valami miatt ismert emberek szerepelnek. Úgy értjük, nem csak Magyarországon ismert emberek.
Most egy instastoryból értesülhettünk arról, hogy filmügyi biztos önmagát Los Angelesben kereső felesége elég sok fejtörést okoz nekünk az utóbbi időkben: nem értjük sem az imidzsfilmjeit (???), sem a macskás, fehérneműs fotóit, sem a róla készült ún. street style képeket, melyek érthetetlen okokból felkerültek a világ egyik legnagyobb képügynökségének az oldalára is. Olyan környezetbe, ahol valami miatt ismert emberek szerepelnek. Úgy értjük, nem csak Magyarországon ismert emberek.
Most egy instastoryból értesülhettünk arról, hogy Vajna Tímea a malibui Nobuban múlatta az időt Kásás Tamás egykori világbajnok vízilabdázóval, akiről azt írja: a magyar bátyám.

Aki nem volt elég szemfüles, lemaradt erről a találkozóról, ugyanis instagramjára nem töltött fel közös képet Vajna Tímea, ahogy Kásás sem. Pedig a sportoló már egy ideje Kaliforniában van, és szépen posztolgat is onnan instájára, de sajnos Vajna Tímea nem fért rá egyik képre sem :((( Pedig ő a magyar testvére :((((
egykori világbajnok vízilabdázóval, akiről azt írja: a magyar bátyám.

Aki nem volt elég szemfüles, lemaradt erről a találkozóról, ugyanis instagramjára nem töltött fel közös képet Vajna Tímea, ahogy Kásás sem. Pedig a sportoló már egy ideje Kaliforniában van, és szépen posztolgat is onnan instájára, de sajnos Vajna Tímea nem fért rá egyik képre sem :((( Pedig ő a magyar testvére :((((24.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése