2017. június 27., kedd

Kása itt, Kása ott, Kása mindenhol, Új fiú bontogatta szárnyait a kedd délelőtti edzésen


Új fiú bontogatta szárnyait a kedd délelőtti edzésen
hozzászólás, 2017.06.27.
A mozgása alapján tehetségesnek tűnik, de már elég kevés ideje van, hogy a csapathirdetésig meggyőzze nélkülözhetetlenségéről a szövetségi kapitányt. Egynapos pihenő után a Margitszigeten folytatta a felkészülést a válogatott. vlv-riport.
A nap egy Budapest közeli edzőteremben kezdődött, majd - pokoli forróságban - a Margitszigeten folytatódott. A délelőtti vizes edzésen kiadós úszás szerepelt a programban, meglehetősen rövid pihenőidők közbeiktatásával. Edzés közben megjelent a medence mellett Kásás Tamás és "bekéretőzött"...

A medence legszélén Varga Dumi úszott, Kása őt kérdezte meg, hogy beszállhat-e mellé. "Persze, legalább lesz egy nyulam!" - szólt a válasz.

És Kása beszállt, leúszta a maga 2 ezer méterét, mint mondta, ez az ő adagja. Videónkon is látható, a fizikuma látszatra kifogástalan, akár tényleg beszállhatna, de persze ezt csak vicces formában mertük felvetni.

Ami a "rendes kerékvágást" illeti, még mindig a görögországi torna tapasztalatait igyekszünk felmérni, ezúttal két védőt kérve a vlv kamerája elé.

VLV-VIDEÓK:


Kásás Tamás a vlv-nek


- Szevasz Tomi!

- Szia!

- Szerintem te olvastad, hogy csak a jövő héten lesz csapathirdetés és gyorsan lejöttél az edzésre. Cáfold meg!

- Hát úgy gondoltam, hogy egy hét elég lesz, hogy bekerüljek, úgyhogy most jöttem le először a fiúkhoz.

- És milyen volt az első edzés?

- Minden újoncnak nehéz, minden kezdet nehéz, de jó érzés volt, jól esett az úszás. Mondjuk pont annyit úsztam, ami nekem elég. Tehát jó volt, hogy nem volt ott ez esetben a Märcz Tomi, hogy megmondja, mit csináljak.

- Jó hát mindenesetre elárulom neked, hogy a parton mondták, hogy tehetségesnek tűnsz első látásra, de majd meglátjuk.

- Van még remény?

- Van még remény, igen. A labda ismerős volt?

- A labda az valami olyasmi, amit nem lehet elfelejteni. Tehát a kondíció az nagyon hamar elszáll, de a labdával szerintem soha nem lesz probléma.

- Na most vegyük komolyan.

- Eddig is komoly voltam.

- Ha tényleg be kéne szállni, mi lenne?

- Egy olyan fél negyedet bírnék szerintem a mostani kondíciómmal. Azt is sok cserével. :-)

- A döntő utolsó negyedében?

- Á nem, ennyire nem leszek nagyképű, hogy majd akkor a végén beszállok és megnyerem. Sajnos a vízilabda nem ilyen sportág, ott minden nap edzeni kell, különben egy hét alatt is simán elmegy a kondi.

- Mi van veled mostanában?

- Hát ahogy látod, azért lejárok edzegetni magamban, néha a fiúkkal is találkozunk, az öregfiúkkal, és hát, ahogy közeledik az esemény megpróbáljuk minél komolyabban venni a dolgokat.

- Úgy tűnik, hogy egészen jó kondiban vagy, megmutatjuk, nem kell neked sokat edzeni, nem?

- Hát figyelj, a külsőségeket hagyjuk, én ezt belül érzem, hogy mikor lesz jó és mikor lesz megfelelő a forma.

- Milyen lesz a csapat?

- Szerintem ismerős nevekből fog állni, de sajnos a nevekkel nem lehet megnyerni még egy öregfiúk-tornát sem, úgyhogy remélem, hogy mindenki lelkiismeretesen edz magában, aztán pedig július végén valamikor elkezdünk közösen is edzeni, akkor már élesedik a szituáció. Reméljük, hogy a forma is élesedni fog és aztán augusztus hetedikén pedig jönnek ismét a tétmeccsek. Jó, de azért ennyire ne vegyük komolyan, ez tényleg egy örömjáték lesz itt, az egésznek az a lényege, hogy megint együtt legyünk és jól érezzük magunkat.

- Hát Tomi sok sikert kívánok! Azért nem baj, ha megnyeritek.

- Jó, megpróbáljuk. Köszi, hello!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése