2019. november 25., hétfő

A gondolatok, érzések csupán elektromos és vegyi mintázatok az idegrendszeredben. Vannak mérhető elektromos jelek, melyek ezekből származnak, de ezeknek nincs jól meghatározott frekvenciája. Tehát "jó" és "rossz" érzés okozta agyhullámok kifejezetten frekvenciában nem különböznek.
a gondolat egy elektormágneses hullám. mérni nem lehet, épp ezért van bajban a tudomány az agy kutatásával kapcsolatbab.az agyaktivitása érzékelhető műszerekkel, de maga a gondolat nem. minden gondolatot folyamatosan sugárzol szét a világegyetembe minden irányba. mivel ez az elemi energia egy magasabb hullámhossza , így semmilyen közeg nem fogja fel ez hullámot.
minél jobban egyé válsz a gondolataiddal és kizárod az anyagi világot, annál magasabb szinten fogod befolyásolni, érzékelni a világot. meditációval fejlesztik ezt a készséget.(ezért van, hogy a próféták nagy része valami magasabb tudatállapotba kerülve egy harmonikus energialénnyel kerülnek kapcsolatba, amit éppenséggel istennek is hívhatunk. alacsonyabb szinten erre alkalmas az imádkozás)elektromágneses hullám, vagy a gondolat által lement kémiai reakciók elemeinek rezgését. Valami ilyesmire gondoltam. A vonzás törvényéből indultam ki,miszerint hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki és a hasonló a hasonlót vonzza. Tudom ,hogy ez a törvény hadilábon áll, de valami igazságnak kell lennie benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése