2016. január 4., hétfő

Hasznos idióták és gyávák

Egyórás interjút adott Kövér László az Echo tévés Bayer Zsoltnak. Multik kritizálása, Ákos szerződésbontása és az európai menekültkérdés is téma volt. Az Országgyűlés elnöke szerint a világ elképesztően gyorsan változik - negatív irányba.
Év végi nagyinterjút adott Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Echo tévének. Kovács Ákos telekomos szerződésbontása is szóba került. Kövér elmondta, hogy ez a világ azért olyan, amilyen, mert a multik érdekei vezérlik.
Kövér László újévi interjút adott az Echo Televíziónak, és elmondta, miért olyan a világ, amilyen
Forrás: Szabó Gábor
A házelnök szerint nincs alternatívája a családnak, a nők gyermekvállalásának. A publicista-műsorvezető, Bayer Zsolt erre bejelentette, hogy felmondja a telekomos előfizetését.
Kovács Ákos a Kossuth-díj átvételekor Schmitt Pál, Orbán Viktor és Kövér László társaságában
Forrás: MTI/Kovács Tamás
Szerinte ha a két és fél millió Fidesz-szavazó így tenne, csődbe menne a Telekom Magyarországon, ami nem lenne ellenére. Az Országgyűlés elnöke nem határolódott el a riporter kijelentésétől.

Hasznos idióták és gyávák

Kövér László arról is beszélt, hogy a család és a nemzetek felbomlasztása szerinte azoknak az érdeke, akiknek szűkek a nemzeti határok, és nem akarják, hogy bármilyen demokratikus politikai ellenőrzés legyen felettük. "Ők akarnak kormányozni" - mondta.
A Mélymagyar című műsor az Echo TV-n: aki kérdez: Bayer Zsolt, aki válaszol: Kövér László
Forrás: Origo
A házelnök megállapította, hogy az említett "ők" jól haladnak, mert - mint mondta - segítőik, a hasznos idióták és a gyávák az európai politikai elitben kezdenek többségbe kerülni".  Ezért van szerinte az a látszat, hogy "Orbán Viktor küzd, mint malac a jégen". Azt ugyanakkor új és pozitív fejleménynek nevezte, hogy felzárkóznak Magyarország mögé a visegrádi négyek.

Mi jöhet még? Próbatételek

Az európai migránsválsággal összefüggésben Kövér László kifejtette, hogy alpári és tisztességtelen módon próbálták akadályozni a magyar migránspolitikát. Ezt azért tették egyes politikai csoportok, nehogy követőkre találjon a magyar példa - állapította meg a házelnök.
Kövér László a Fidesz tavaly decemberi tisztújító kongresszusán
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Szerinte ma már egyre többen kiállnak Magyarország mellett, és egyre többen képviselik Orbán Viktor álláspontját Európában. Kövér további támadásokra, ahogy mondta, "aljas, csendes, látszólag jogszerű próbatételekre" számít a jövőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése