2015. december 11., péntek

Google és a NASA berendezések továbbfejlesztett változata kvantum számítógépek a híres kvantum Mesterséges Intelligencia Laboratóriumból jött ki

Google és a NASA berendezések továbbfejlesztett változata kvantum számítógépek

2015-09-29


A híres kvantum Mesterséges Intelligencia Laboratórium, jött ki az új, nagyobb teljesítményű kvantumszámítógép élesíteni a Google, a NASA és a University Űrkutatási Szövetség együttműködési projektekben.
Híres kvantum Mesterséges Intelligencia Laboratórium, mi jön ki új, nagyobb teljesítményű kvantumszámítógép élesíteni a Google, a NASA és az Egyetem Kutató Intézet tér együttműködési projektek. Quantum Mesterséges Intelligencia Laboratórium bejelentette egy több évre szóló megállapodást, a telepítés D-Wave 2X kvantum számítógép számára ezek az egységek, kiadták az év elején, a legfejlettebb quantum processzor. A több mint 1000 qubit, a gép hasonló termékek a legnagyobb teljesítményű számítógép, és fel kell dolgozni, hogy megoldja számítási problémákat Google és a NASA ütközött.
Qubit sebezhetőségét is jelenti, hogy a számítógép processzor csak akkor működik, rendkívül alacsony hőmérsékleten. D-Wave 2X kvantum számítógép normál üzemi hőmérséklete 15 cent Kelvin, a hőmérséklet jelentősen eltér a hőmérséklet a világűrben. A Google szóvivője azt mondta, a D-Wave processzor, amely segíthet fejleszteni kvantum hőkezelés trimmeléskor, és várjuk, hogy minden generáció D-Wave rendszert hoz előrelépést.
De míg a laborban már teszteli képességeit az új gép, de a külvilág is D-Wave kvantum számítástechnika valóban eredményeket elérni szkeptikus. A D-Wave korábbi modellek hivatkozási értékeket sikerült megtalálni az úgynevezett "kvantum gyorsulás" bizonyíték, hogy a kvantum számítástechnika kvantum gyorsulási teljesítmény exponenciálisan növekszik.
http://static.cnbetacdn.com/article/2015/0929/8131a35ed7884e3.png

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése